torstai 17. maaliskuuta 2016

Ihmeiden aika ei ole ohi

Rayla ei ole oikein koskaan pitänyt silittelystä. Se on aina väistänyt, mitä nyt leuan alta antanut rapsuttaa jos olen namia sille antanut. Mutta pään päältä tai vartalosta silittely on ollut ehdoton no-no sille. Mä en voinut uskoa silmiäni, kun siskoni lähetti minulle Englannissa ollessani tämän videon:


Kirjaimellisesti mun suu loksahti täysin auki, kun hidas wifi-yhteys alko pyörittää tota videoo pienen odottelun jälkeen. RAYLA ANTAA SILITTÄÄ??

Ensimmäiseksi heräsi kysymys, kuinka paljon herkkuja sisko on tarvinnut Raylan lahjomiseen (:D). Sitten heräsi kysymys, miten sisko saa alle viikossa Raylasta tuollaisen?? Mun sisko on ihmeellinen. Ehkä se on jonkinmoinen kanikuiskaaja?

Noh, tulin takasin Suomeen, ja mun piti heti ekana päästä kokeilee tätä ite. Olin varma, että se ei annakaan mun silittää, ja se tykkääkin vain mun siskosta (:D). Sisko nauroi että no kyllä se antaa. Löin luurista videon päälle nauhoittamaan, ja...


♥♥♥

Mä en kestä, se vaan on niin yllätyksiä täynnä oleva kani! Makoilin sohvalla äsken niin se loikkasi suoraan mun jalan päälle, säikäytti mut sillä, sitten otti pari loikkaa mua kohti ja kuikuili nameja. Silittelin sitä siinä hetken, ja se sai palkaksi sitten hieman porkkanaherkkuja... ja mulla vaan valui kyyneleet. En halua menettää tuota rakasta koskaan ♥

Ens postauksessa sit muuta, mutta mun oli PAKKO tehdä tästä postaus! Ja näin rennosti Rayla tänään oli, ensin se heittäytyi oikein kunnolla kyljelleen pari kertaa... ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti