tiistai 8. maaliskuuta 2016

Raylaa järkyttäviä muutoksia

Sain uuden maton olohuoneeseen, ja Rayla pääsi järkyttymään. Pahoittelut tän postauksen kännykuvista, tällä kertaa sillä oli helpoin saada talteen nämä hetket.


"Enhän mä nyt tästä voi enää alas hypätä ku olkkari on täynnä laavaa."


"Okei okei uskalsin mutta tää matto haisee tosi oudolta."


"Mitä sä kuvaat siinä taas, häh??"

Sitten! Häkkipäivitykseen! Vihdoinkin sain vanhan pienen olkkarin väliaikaismaton nyt Raylalle käyttöön, joten heitin purua ja heinää 8 roskapussillista pois (olipa kiva raahaa ne kerrostalon roskiksiin....) ja tässä lopputulos:


Tsädääm! Laitoin sille houkutukseksi vähän joka kuppiin (ja palloon) ruokaa, ei siis yleensä ole näin ruokaisaa Raylan elämä ;) Vessalaatikkoa hinkkasin vaikka kuinka kauan, mutta eipä siitä pinttymät pois lähteneet... Haaveissa korvata tuo kulmavessa jollain neliönmallisella matalalla laatikolla, mistähän sellaisen sopivan löytäisi? Tuolta kun purut tuppaa lentämään tuohon matolle ;D Ja ennen kuin joku kysyy suolakivestä, niin en oikeastaan tiedä, miksi ostin sen... Rayla enemmänkin puskee sitä kuin nuolee, joten eikai siitä haittaakaan ole. :P


Ja Raylaa epäilytti taas niin hemmetisti mennä uuteen häkkiin...


"Mikä tää katosta roikkuva juttu on olevinaan..."


♥♥♥♥♥♥♥


Täs mun porkkanansyönti-ilme


Loppuun pakko laittaa vielä tämä kuva, vaikka onkin tosi huonolaatuinen. Pakko yrittää saada kameralla tällainen kuva, se vaan on niin suloinen kun se heittäytyy kyljelleen ♥♥

Seuraava postaus tulee reilun viikon päästä, sillä Raylan omistaja lähtee nyt Englantiin reissulle! Rayla toivoo paljon kivoja tuliaisia, joten pitääkin yrittää edes jotain kivaa sille tuoda sieltä... Raylaa jää hoitamaan siskoni joka ei voi vastustaa Raylan suloisuutta ja Rayla onkin nyt saanut eilen ja tänään aivan liikaa herkkuja! Noh, ainakin Rayla on tyytyväinen...

Aiheena seuraavalla postauksella voisi olla Raylan ruokavalio, sen herkut ja ruoat joita se vihaa. Ja se vasta outoja ruokia vihaakin!

Ps. laittelen Raylasta aika paljon kuvia Instagramiini, mikäli kiinnostaa siellä seurata! Raylalla ei kuitenkaan ole omaa accountia siellä, mutta Rayla värittää tiliäni aika hyvin. Joten etsikääpä @noonariina Instasta!

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja nauroin noille kuvateksteille :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! :')
    Pieniä neliövessalaatikoita löytää ainakin Ikeasta ja eläinkaupoista, Ikeassa tosin halvempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäpä käyn Ikeassa kääntymässä joku päivä, kun se ihan tuossa kymmenen minuutin matkan päässä on!

      Poista
  3. Hauska postaus! :3

    Muuten, pissapinttymät lähtee vessalaatikosta tosi hyvin etikalla! Puhdistat laatikon ensin normaalisti ja sitten laitat etikkaa likakohtiin, annat vaikuttaa hetken, harjaat ja huuhtelet pois. Meillä toimii superhyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Täytyy siis käydä etikkaostoksilla ;D

      Poista