sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Raylan ilon ja onnen päivä

Raylalle koitti tänään oikea ilon ja onnen päivä, kuten jo otsikkoonkin raapustin. Nimittäin sen arkkivihollinen - HEINÄTELINE - hajosi!

Lepää rauhassa, rakas heinäteline.

Tämä pitkään palvellut heinäteline oli Karlie Wonderlandin valmistama, tällainen. Ostin sen jo etukäteen, ennen kuin Rayla tuli, joten käytössä se on ollut yhtä kauan, kuin Rayla on minulla ollut - eli kahden ja puolen vuoden ajan! Ja voi että millaista kohtelua tuo pahainen teline on saanut! Monet kerrat Rayla heitteli sitä ympäriinsä niin että teline vain kolisi Raylan puisen asumuksen seiniin (Raylalla oli aiemmin upea kaksikerroksinen puinen "kämppä" Zooplussalta). Monet kerrat Rayla on yrittänyt minua estää laittamasta sen takaisin mielestäni sopivaan kohtaan ja oikein päin... Raylan mielestä se oli kaatuneena paljon mukavampi, ja heinät on hauskempi syödä ihan vain maantasalta! Niin monta kertaa olen saanut tuon telineen avata uudelleen, laittaa sen oikein päin ja kasaa heinää sen päälle, että Raylakaan ei varmasti tiedä tarkkaa lukua. Tämä Raylan suuri viha tätä oikeasti todella käytännöllistä heinätelinettä kohtaan on ollut erittäin huvittavaa tämän kahden ja puolen vuoden aikana. Nyt Rayla on saanut tahtonsa läpi. Nyt se vihdoinkin sai hajotettua sen. Rayla voitti.

Kun yritin korjata sitä, niin hajotin sen pahemmin ja ohuet naulat tulivat esiin.

"Anna mä vielä pusken tätä kerran. Ihan vaan voittoni merkiksi. Hää hää, heinäteline!"

Olen vakavasti alkanut harkitsemaan sitä, että heivaan purut tuolta häkistä pois, ja vaihdan sen vessalaatikkoon puupellettiä ja vuoraan sille sinne jotain kivoja mattoja. Rayla varmasti tykkäisi enemmän siitä, kuin purusta, joka luultavasti tuppaa aivastuttamaan sitä aika paljon. Rayla on muutenkin suurimmaksi osaksi vapaana, ja se on hyvin siisti, joten luultavasti huolta mattojen pissailusta ei olisi. Eli kunhan ensi viikolla pääsen ostoksille, niin Raylankin häkki saa luultavasti kokea kunnon alkukevään (vai pitääköhän sitä vielä sanoa että keskitalven) siivouksen!

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi, piti liittyä lukijaksi :3 Rayla on älyttömän kaunis neiti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Raylakin on varmasti omasta mielestään maailman kaunein kani! :D Pitääkin varmaan viikonloppuna valokuvailla sitä ja tehdä kuvapostaus...

      Poista